Over Arjen

“Niet de eindbestemming maar de reis er naar toe is het doel”

KI_masterfoto_kl_3

 

Mijn missie
Ik, Arjen Luijendijk, heb plezier in het leven, ontwikkel mijzelf en ondersteun anderen in hun ontwikkeling. Ik sta voor openheid en eerlijkheid. Met mijn energie en humor geniet ik van een harmonieus leven (in balans) met mijn partner, gezin, familie en vrienden.

Na het lezen van het boek “IK” van Remco Claassen in 2009 heb ik mijn persoonlijke mission statement opgeschreven. Tot de dag van vandaag is de tekst ongewijzigd.

 

Van registeraccountant tot coach
Je zult je afvragen hoe een registeraccountant met ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven ertoe komt om zich als inspirator & coach te vestigen. Natuurlijk is dat niet zomaar een besluit geweest op een zonnige zondagochtend. Het begeleiden van jonge en enthousiaste collega’s begon al in de accountancy bij KPMG en heb ik voortgezet in verschillende functies bij OPG Groep (nu Mediq). Kennisdelen en samen een kwalitatief goed product neerzetten, dat was mijn drijfveer. Ik legde de lat erg hoog voor mijzelf en dat was een prima voedingsbodem voor een burnout. De wijze les die ik heb geleerd is: ik mag er zijn als individu… ik ben een Kanjer! Vooral veel plezier hebben in het leven en tijd nemen voor ontspanning. Dat plezier heb ik zeker gehad als financieel interimmanager bij HighQ. Daarna besloot ik als zzp’er het interimvak voort te zetten om een reserve op te bouwen voor een coachpraktijk. Tijdens de NLP-opleiding in 2011 heb ik mijzelf tot doel gesteld om vanaf 1 maart 2012 fulltime als coach aan de slag te gaan. En die doelstelling is behaald!

Iedereen is een KANJER!
Mijn visie is dat die Kanjer in iedereen zit. Bij de een duidelijk zichtbaar en bij de ander nog wat verborgen. Ik wil mensen nieuwe inzichten geven. Ze laten groeien, niet met tips & trics, maar samen structurele verbeteringen realiseren!